Teknoloji

Canon’un yenilikçi RF Lens Serisi amatörden profesyonele kadar herkesi büyüleyecek!

  • RF 24-105mm F2.8L IS USM Z– hibrit iş akışı için ideal bir seçenek.
  • Güçlü Yakınlaştırma Adaptörleri PZ-E2 ve PZ-E2B– RF 24-105mm F2.8L IS USM Z için sorunsuz ve profesyonel kontrol sunar.
  • RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM– kompakt ve hafif bir ultra geniş zoom lenstir.
  • RF 200-800mm F6.3-9 IS USM– RF montajı için en uzun erişimli telefoto zoom lensidir.

Görüntüleme teknolojilerinde lider Canon, çığır açan üç yeni RF lensi ve iki yeni Power Zoom adaptörünü tanıtıyor. Bu yeni çalışmalar, her seviyedeki içerik yaratıcılarına birçok farklı beceri sunmakla kalmıyor, aynı zamanda yaratıcı fırsatlarını da genişletiyor.

 

İki isteğe bağlı Power Zoom adaptörüyle üstün hibrit lens

RF 24-105mm F2.8L IS USM Z, birçok fotoğrafçı ve kameraman tarafından beklenen lens teknolojisinde değerli bir dönüm noktasını temsil ediyor. Bu hepsi bir arada bir lenstir; Gerçekten çok yönlü bir lens konsepti oluşturmak için yayın, sinema ve standart RF lenslerinin özelliklerini birleştirerek birden fazla lensin işlevlerini üstlenen tek bir lens olarak çalışır. Özel bir iris/diyafram kontrol halkasını ve Servo işlevini isteğe bağlı Power Zoom adaptörleri aracılığıyla birleştiren ilk RF yakınlaştırma lensi olarak öne çıkıyor.

Bu lens, profesyonel içerik üreticilerinin hibrit çekime yönelik artan talebine yanıt olarak Canon tarafından geliştirildi; Haberler, belgeseller, kurumsal etkinlikler, düğünler, etkinlikler ve sosyal medya içerikleri için mükemmel bir seçenektir.

RF 24-105 mm F2.8L IS USM Z lens; RF 24-105mm F4L IS USM lensin kullanım kolaylığı ve erişim kapasitesi ile RF 24-70mm F2.8L IS USM lensin yaratıcı ve düşük ışık kapasitesini bir araya getiriyor. Dolayısıyla en iyi atışı yapmanın yollarını ararken bu iki avantaj arasında seçim yapmak zorunda değilsiniz. Lensin 5,5 kademeli optik görüntü sabitleme özelliği sayesinde düğün veya etkinlik gibi dinamik çekim koşullarında bile mükemmel görüntü kalitesi elde ediliyor.

  

RF 24-105mm F2.8L IS USM Z – Temel Özellikler:

  • Renk sapmasını düzelten dört UD lens sayesinde keskin ve yüksek kontrastlı görüntülerin yanı sıra tam görüntü kalitesi ve dayanıklılığı artıran kötü hava koşullarına karşı koruma.
  • Profesyonel elektronik parfokal odaklama ve odak kesintisini bastırma özellikleri, görüntü çekerken dengeli bir görüş alanı sağlar.
  • Dahili yakınlaştırma işlemi sayesinde lens çerçeve uzunluğu sabit kalır. Bu, donanım yerleşimi, kötü hava koşullarına dayanıklılık ve daha sorunsuz bir süreç açısından daha iyidir.
  • “Otomatik” konum için duraklar ve kilit açma düğmesi arasında 32 adımlı (tıklama yok) düzgün iris halkası işlemi

RF 24-105 mm F2.8L IS USM Z lensin özellikleri Power Zoom adaptörleriyle bir araya gelerek sinema yapımcılarına daha fazla esneklik sağlar. Power Zoom adaptörleri, Canon’un Camera Connect uygulaması veya EOS Yardımcı Programı aracılığıyla sorunsuz yakınlaştırma ve uzaktan kontrol olanağı sağlar.

 

PZ-E2 ve PZ-E2B Güçlü Yakınlaştırma adaptörleri – Temel Özellikler:

  • Lense takıldığında rahat kullanım için ergonomik tutma yeri
  • Uzun süreli çekim ve daha hızlı yakınlaştırma için isteğe bağlı USB-C harici güç kaynağı
  • Sorunsuz yakınlaştırma için büyük tele düğmeleri
  • Yakınlaştırma performansı üzerinde kontrol için yakınlaştırma hızlı kadranı
  • Güçlü Yakınlaştırma Adaptörü PZ-E2B, Canon yakınlaştırma/odaklama ek parçaları ve Zoom Servo Grip ZSG-C10 ile uyumlu 20 pimli bir uzak konektöre sahiptir.

En kompakt ve hafif ultra geniş açılı zoom lens

APS-C EOS R Sistemi kameraları için tasarlanan RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM lens, ultra geniş açılı fotoğrafçılık ve videografi için devrim niteliğindedir. Üstelik 10-18 mm odak uzaklığıyla seyahat, görüntü, şehir manzarası ve vlog tutkunlarının da vazgeçilmezi olacak.

Lens, gövde içi manzara sabitlemeyle birleştirildiğinde 4 duraklıya kadar optik görüntü sabitleme ve inanılmaz 6 duraklı görüntü sabitleme sunar. Bu sayede fotoğrafçılar ve görüntü kullanıcıları, düşük ışık koşullarında bile elde güvenle çekim yapabilirler. Görüntünün Digital IS ile birleştirildiğinde yüksek performans gösteren bu çalışma, elde çekim yapan ve kadraja daha fazla sığmak isteyen içerik oluşturucular tarafından tercih ediliyor.

Yalnızca 150 gram ağırlığındaki bu çok küçük ve hafif lens, seyahatleriniz için mükemmel bir yol arkadaşıdır. Bu lens hem fotoğraf hem de görüntü içeriklerinde kusursuz sonuçlar ürettiği için içerik oluşturucuların artık kendi isteklerinden taviz vermemelerine olanak tanıyor.

 

RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM – Temel Özellikler:

  • Kompakt ve hafif tasarım
  • Seyahat, video ve vlog çekimi için ideal
  • Gövde içi görüntü sabitlemeyle birleştirildiğinde 4 adıma kadar optik görüş sabitleme ve 6 adıma kadar görüş sabitleme.
  • EOS R10, EOS R50 ve EOS R7 gibi APS-C kameralarla tam uyumluluk
  • Üstün görüntü kalitesi ve esneklik

En uzun erişime sahip telefoto zoom lens

RF 200-800mm F6.3-9 IS USM, yırtıcı yaşam tarzı ve spor fotoğrafçılığı dünyasında devrim yaratacak tam çerçeve üstün telefoto zoom lens olarak öne çıkıyor. Piyasadaki diğer lenslerin 600 mm’lik maksimum odak uzaklığıyla karşılaştırıldığında, 800 mm’lik maksimum telefoto odak uzaklığıyla, RF montajı için mevcut en uzun erişimli telefoto zoom lensidir.

Fotoğrafçıların her ortamda nefes kesen görüntüler yakalamasına olanak tanıyan bu lens, zorlu koşullara dayanacak şekilde su ve toz girişini engelleyen ekipmanlarla üretiliyor ve kullanıcılarına eşsiz çok yönlülük vaat ediyor.

Yaban hayatı ve spor fotoğrafçılığında sınırlarını zorlamak ve daha önce imkansız kareler yakalamak isteyen görüntüleme tutkunlarının tercihi olan RF 200-800mm F6.3-9 IS USM, yakınlaştırma özelliği sayesinde küçük nesneleri bile doğrudan kadrajda yakalayabiliyor. . Ayrıca 5,5 duraklı görüntü sabitleme (gövde içi görüntü sabitleme özelliğine sahip EOS R kameralarla 7,5 duraklamaya kadar), hızlı otomatik odaklama, odak aralığı ve optik yapı, yüksek kaliteli manzaralar ve görüntüler sunar.

 

RF 200-800mm F6.3-9 IS USM – Temel Özellikler:

  • Yaban hayatı ve spor fotoğrafçılığı için benzersiz, üstün bir telefoto zoom, amatörler ve fotoğraf tutkunları için ideal seçimdir.
  • Gövde içi görüntü sabitlemeyle birleştirildiğinde 5,5 duraklamaya kadar optik görüntü sabitleme ve 7,5 duraklamaya kadar görüntü sabitleme.
  • Güzel arka planlar için dokuz yapraklı diyafram açıklığı, yüksek optik yapı kalitesi ve hızlı otomatik odaklama
  • En zorlu koşullarda kullanıma yönelik hava koşullarına dayanıklı ekipman

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu