Yaşam

Yalıçapkını’ndaki Tesadüfi Ayrılıktan ATV Dizisinin Finaline Bugün Televizyon Dünyasında Neler Oluyor?

2 Ağustos Çarşamba günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmeleri ve olayları sizler için derledik.

Bakalım bugün neler olmuş?

Bu yaz ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan tez dizisi ‘Vermem Seni Ellere’ başlar başlamaz pazar akşamlarına damgasını vurdu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Başrollerini Emre Bey ve Buse Meral’in paylaştığı diziyle ilgili hayranlarını üzecek bir karar alındı.

ATV ekranlarının en sevilen yarış programı Kim Milyoner Olmak İster dün akşam yeni bölümüyle yayındaydı. Yeşilçam’la ilgili bir soruya takılan ve elenmenin eşiğine gelen yarışmacıya bu kez Kenan İmirzalıoğlu tepki gösterdi.

Sezon finaliyle hepimizi alt üst eden Yalıçapkını’nda tüm dengeler değişiyor! Birsen Altuntaş’ın haberine göre birçok oyuncunun ayrılacağı söylenen Yalıçapkını’na sürpriz bir ismin geleceği iddia edildi.

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Denizatı dizisinin büyük hayranı olan Demet Akalın, kimsenin sevmediği Zerrin karakterini canlandıran Toprak Sağlam’a Twitter’da alay etti. İkilinin diyaloğu izleyenleri güldürdü.

Geçtiğimiz dönemin en iyi işlerinden biri olan Yalıçapkını’nın yeni sezon çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Birsen’in haberine göre geçtiğimiz dönemde sınır krizi yaşayan iki karakter diziye veda ediyor. Altuntaş. İşte o isimler…

Birsen Altuntaş’ın haberine göre usta oyuncu Yılmaz Erdoğan, 20 yıl sonra televizyon ekranlarına dönmeye hazırlanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu